top of page
  • Forfatterens bildeVilBidra

Vi relanserer - NY og BEDRE
Etter å ha lagt aktivitet på is i forbindelse med COVID er vi nå klare til igjen å skape jobber for seniorer. Vi har brukt tiden godt, til å forbedre nettsider, ansette, og lage en enda bedre tjeneste for deg. Her er en oppsummering av viktigste endringer:


1) Fortsatt GRATIS Å registrere seg og flere enn 500 er registrert

Det er gratis for alle å registrere seg og det tar bare noen minutter. Vårt mål er skape relevante og meningsfulle jobber til alle seniorer over 60 år som kan og vil bidra.


2) Du kan selv velge hva du vil tjene

Alle liker valgfrihet. Vi har derfor gjort det enkelt både for seniorer som vil ha oppdrag og seniorer som vil jobbe. Vår prismodell er enkel.

· Kunder betaler 250 kr – vi betaler deg 175 kr per time.

· Kunder betaler 490 kr – vi betaler deg 325 kr per time.

· Kunder betaler 990 kr – vi betaler deg 750 kr per time.

Vår andel av betalingen brukes til å håndtere betaling, rapportering, våre garantier, bygge og utvikle plattformen, våre ansatte og til salg og markedsføring.


3) Oppdater din profil

Med en oppdatert profil blir det enklere for deg å få oppdrag. Oppdater med prisen du ønsker å ta, hvilke typer oppdrag du ønsker og bildet så er du klar for at kunder finner deg enklere.

Oppdater din profil her.


4) Kundene kommer til deg

Vi har endret vår modell fra at kunder legger ut oppdrag de vil skal løses til at kunder sender deg en forespørsel om du vil ta et oppdrag. En enklere løsning for alle. Når du aksepterer oppdraget møter du opp hos kunden. Er kunden fornøyd med første oppmøte fortsetter oppdraget, ellers avsluttes det med vår 100% fornøydgaranti.


5) 100% fornøydhetsgaranti

Trenger du hjelp i huset eller med andre ting? Husk at selv om du gjerne vil jobbe så kan du også være kunde. Det er enkelt. Finn en kandidat, beskriv ditt oppdrag og så er du kort tid unna god hjelp.


Besøk oss på www.vilbidra.no og se alle de nyttige endringene.


80 visninger
bottom of page