top of page
Seniormannsportrett

VISJON

Seniorer skal bli annerkjent som en verdifull ressurs. Vi skaper meningsfulle jobber til dem som kan og vil bidra med sin erfaring og prisgunstige tjenester til kunder som trenger dem.

LEDELSEN

Sverre Steensen.jpg
Sverre Steensen

Gründer og daglig leder. Startet Enklere Liv i 2005 og bygget det før han solgt seg ut i 2015.

Vigdis.jpg
Vigdis Lamberg

40 års ledererfaring, de siste årene som rekrutterer, karriereveileder, kursholder og forretningsutvikler.

Truls Berg.jpg
Truls Berg

Startet og bygget opp flere selskaper innen IT og Innovasjon, har skrevet flere bøker og er foredragsholder.

Hva vi tror på

1. Meningsfullt arbeid gir bedre og lengre liv

Seniorer som gjennom et langt liv har jobbet og bidratt fortjener en roligere tilværelse. Samtidig får meningsfull aktivitet deg opp om morgenen, utfordrer deg til å lære nye ting og mennesker å kjenne. Forskning viser at dette er helsebringende og godt både for din fysikk og psyke. Å føle seg nyttig gjør godt.

 

2. Seniorer kan og vil bidra og er fleksible

Vårt selskap er bygget på at seniorer kan og vil bidra. Kan, betyr for oss at seniorer fortsatt har kunnskap, kompetanse og ferdigheter som samfunnet trenger og etterspør. Kan er imidlertid ikke nok, man må ville også. Vi vet at mange seniorer vil og er motivert og har mye stolthet i å uføre et godt stykke arbeid. Kombinert med fleksibiliteten til å kunne jobbe på tider og dager som er vanskelige for yrkesaktive, gjør seniorer til en verdifull ressurs for samfunnet.

 

3. Du er selv ansvarlig for din egen alderdom

Du kommer til å leve lenge. Vi vil du skal leve godt. Et aktivt liv hjemme med oppfølgingen du trenger er viktig. Du er selv ansvarlig for å planlegge og sørge for at du får den alderdommen du fortjener. Ikke gjør deg avhengig av kun det offentlige, frivillige, eller pårørende. Ta kontroll, og sørg for at du har ressursene til å skaffe deg det du trenger, når du trenger det. Vi vil bidra. En viktig del av vårt oppdrag er å sørge for at seniorer kan yte når de kan, og nyte når de vil.

4. Vi er for frivillighet og offentlige tjenester

Det offentlige er en god arbeidsgiver og en viktig leverandør av tilbud og tjenester til seniorer. Vi er ikke en erstatning for, men et tillegg til offentlige tjenester for at du skal få en så god alderdom som mulig. Vi liker frivillighet og synes alle som kan og vil skal bidra til det. Samtidig mener vi at seniorer også, som resten av samfunnet,skal få betalt når man utfører en tjeneste eller jobb. Frivillighet er ikke alene løsningen på aldringsutfordringen og vi mener man ikke bør basere sin egen alderdom på kun det offentlige og frivillighet.

bottom of page